



DATE: Saturday 14th June 2014.

## **EVENT TITLE.** Father's (Satur)day, in association with 750 Motor Club.

Timetable V5. 29. 05. 2014

Event category/ Title	Signing on times (ground floor Race Control)	Scrutineering times & Location scrut bay near Avon Bridge	Session	Event	Period	Start Time	Finish Time	Track Clearing	Mandatory Drivers Briefing Time & Place
750MC The Tillotson Formula Vee Championship	07.00 > 07.20	07.10 > 07.30	1	Qualifying	15 mins	8.30	8.45	10 mins	11.00 outside race control
750MC Demon Tweeks / Yokohama Stock Hatch & Classic Stock Hatch Championship.	07.20 > 07. 45	07.30 > 07.55	2	Qualifying	15 mins	8.55	9.10	10 mins	11.00 outside race control
Castle Combe Saloon Car Championship in association with On Pole high performance consultancy.	07.45 > 08.10	07.55 > 08.20	3	Qualifying	15 mins	9.20	9.35	10 mins	n/a
750MC, Millers Oils Toyota MR2 Championship.	08.10 > 08.35	08.20 > 08.45	4	Qualifying	15 mins	9.45	10.00	10 mins	12.00 outside race control.
Castle Combe Sports & GT Championship is association with Blast Event Hire & Bristol Gas	08.35 > 09.00	08.45 > 09.10	5	Qualifying	15 mins	10.10	10.25	10 mins	n/a
750MC The Safety Devices / GAZ Shocks BMW compact cup	09.00 > 09.25	09.10 > 09.35	6	Qualifying	15 mins	10.35	10.50	10 mins	12.00 outside race control.

Castle Combe Formula Ford 1600 Championship in association with Drive South West.	09.25 > 09.45	09.35 > 09.55	7	Qualifying	15 mins	11.00	11.15	10 mins	n/a
750MC, 5Club Racing MX5 Cup	09.45 > 10.10	09.55 > 10.20	8	Qualifying	15 mins	11.25	11.40	10 mins	12.00 outside race control.
750MC The Tillotson Formula Vee Championship			9	RACE 1	13 MINS + 1 LAP	11.50	12.05		
Lunch						12.05	12.25		
750MC Demon Tweeks / Yokohama Stock Hatch & Classic Stock Hatch Championship.			10	Race 2	13 Mins + 1 Lap	12.25	12.40	15 mins	
750MC, Millers Oils Toyota MR2 Championship.			11	Race 3	13 MINS + 1 LAP	12.55	13.10	15 mins	
750MC The Safety Devices / GAZ Shocks BMW compact cup			12	Race 4	13 MINS + 1 LAP	13.25	13.40	15 mins	
750MC, 5Club Racing MX5 Cup			13	Race 5	13 MINS + 1 LAP	13.55	14.10	10 mins	
Castle Combe Saloon Car Championship in association with On Pole high performance consultancy.			14	Race 6	15 Laps	14.20	14.40	15 mins	

								,
Castle Combe Formula Ford 1600 Championship in association with Drive South West.		15	Race 7	15 Laps	14.55	15.15	15 mins	
750MC The Tillotson Formula Vee Championship		16	Race 8	13 Mins + 1 Lap	15.30	15.45	10 mins	
Castle Combe Sports & GT Championship is association with Blast Event Hire & Bristol Gas		17	Race 9	15 Laps	15.55	16.15	15 mins	
750MC Demon Tweeks / Yokohama Stock Hatch & Classic Stock Hatch Championship.		18	Race 10	13 Mins + 1 Lap	16.30	16.45	15 mins	
750MC, Millers Oils Toyota MR2 Championship.		19	Race 11	13 Mins + 1 Lap	17.00	17.15	15 mins	
750MC The Safety Devices / GAZ Shocks BMW compact cup		20	Race 12	13 Mins + 1 Lap	17.30	17.45	15 mins	
750MC, 5Club Racing MX5 Cup		21	Race 13	13 Mins + 1 Lap	18.00	18.15	n/a	
							Curfew 18.30	
		1		1				